Kartonnen dozen op maat gemaakt

Via internet worden tegenwoordig veel voorwerpen opgestuurd.Boeken, kleren, maar ook elektronica en zelfs eten. Om deze voorwerpen goed en veilig te kunnen verzenden, heeft u degelijk verpakkingsmateriaal nodig. U kunt op Doosopmaat.nl dan ook de ideale doos vinden om uw poststukken zo veilig mogelijk te versturen.

Postdoos

Postdoos

De handigste doos voor ieder voorwerp
Van iedere gewenste afmeting zijn dozen te vinden, bij Doosopmaat.nl. Voor het versturen van grote poststukken is een stevige doos met klepsluiting de beste oplossing. En moet u lange, smalle artikelen versturen dan biedt een kartonnen kokerdoos uitkomst. Een T-wikkel verpakking is ook zeer handig om uw boeken zo veilig mogelijk via de post te kunnen versturen. Op Doosopmaat.nl zijn zoveel diverse doostypen dat u gemakkelijk het perfecte exemplaar zult kunnen vinden. Het voordeel is dat u bij ieder doostype zelf uitmaakt welk formaat u nodig heeft. Een grote, kleine of een tussenformaat doos: we hebben het allemaal.Omdat de dozen precies op maat zijn, zal de inhoud niet gaan schuiven. Op deze manier voorkomt u dat er poststukken breken.

Een eigen verzenddoos samenstellen
De dozen van Doosopmaat.nl worden gemaakt van stevig golfkarton. Dit karton is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten, waaronder B-golf, C-golf en E-golf. Welke kwaliteit voor u het meest bruikbaar is, hangt natuurlijk af van de inhoud van de doos. Twijfelt u over het soort karton dat u het beste kunt kiezen? Dan is hetaltijd mogelijk om in contact te komen met de experts van Doosopmaat.nl.Maar tijdens het bestelproces zijn er nog meer keuzes te maken. Want wilt u misschien een extra handvat aan de zijkant van uw doos laten
aanbrengen? Of misschien is het juist wenselijk om de dozen een opdruk te geven met uw bedrijfsnaam of logo. Zo weten de klanten meteen dat het pakket van u afkomstig is.

Hier op onze siteis het mogelijk omzeer snelde ideale verzenddoos samen te stellen. Bent u nieuwsgierig naar de prijs van de bestelling? Vul dan onze interactieve rekentool in en u krijgt vrijblijvend een offerte opgestuurd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Before you post, please prove you are sentient.

What is 4 multiplied by 6?